duminică, 25 septembrie 2011

marți, 20 septembrie 2011

cfr

Nu poti sa ai pretentia ca scrii bine daca nu iti doresti sa scrii in tren. Scriitorul modern poate face asta inconjurat de lume, de genti pline cu haine, de galeti cu sarmale si covoare persane, biciclete si pungi de la Mc. Din plictiseala, eu scriu in tren si imi imaginez ca scriu bine. Imi imaginez doar ca sa nu ma descurajez si sa ma plictisesc la loc.
De buna seama acum sunt in tren si ma plictisesc. Vorbesc cu Xenu pe messenger despre cum ar fi sa vii ambientata si gorgeous din club si sa il gasesti pe iubitul tau cu mana intr-o galeata de la KFC (cum a vazut ea intr-un film). Eu gasesc ca e funny (e felul meu de a spune ca nu trebuie sa ai asteptari), ea gaseste ca nu e bine deloc si ca el trebuie sa fie cel putin la fel de beat. Dar imbatat singur in casa sau imbatat in club? Daca in club, de ce n-au fost impreuna? Evident, in astfel de cazuri, apar multe intrebari.
Acum ma uit la vecinii de vagon. E un vagon lung, cu scaune pe doua randuri. Unii au avut norocul sa stea pe locurile cu masuta... ca sa manance pe ea. Eu n-am prins loc din asta si scriu cu laptopul in poala. Truda artistului, imi place ideea.
Ma gandesc ca mai am de mers cateva ore. Poate ar fi interesant sa facem o prezentare de moda in vagon. Usile astea cu senzori ar fi cortina in spatele careia as incropi o cabina de proba. Cred ca am gasi undeva si niste muzica de catwalk. Pe tanti asta supraponderala as opri-o de la a mai manca chipsuri in timpul spectacolului. Nasul daca n-ar fi nas ar fi chiar kinky. Nici perdelele de la geam n-ar mai sta la locul lor, poate o pelerina pentru cineva. Nu stiu ce-o fi fost in capul domnului cu plasa albastra cand si-a cumparat borseta aia rosie pe care o poarta la brau sub geaca maro. Nu are ce cauta in show decat daca accepta sa fie spiderman. Unii dorm, un baiat pare venit direct de pe terenul de fotbal. Oare de ce poarta femeile clame de par cu sclipici? Poate vom scrie si un ghid cu sfaturi utile.Poate ar trebui sa postez o fotografie cu noile achizitii: fusata cu ace de siguranta si tricoul cu scrisoarea pentru un oarecare ”darling”. So me!